lördag 30 mars 2013

I choose to be happy

När det tar slut mellan ett par, som man alltid trodde skulle vara tillsammans, blir man chockad. Men samtidigt rädd över vad som väntar en själv. Man får stötta sin kompis, som den äkta vän man är. Visa att man verkligen finns där, fast man kanske inte visat det innan. Det är i dom svåraste stunder de riktiga vännerna verkligen visar sig och visar att dom bryr sig. De finns alltid där för en.

Det känns som om mitt förhållande kommer hålla. Fast det är motgångar då och då. Som en vän sa till mig "förhållanden går upp och ner ner och upp men det gäller att båda vill vara tillsammans precis lika mycket". Man måste kämpa för det man vill. Det är ingen idé att kämpa för en person som inte vill detsamma. I mitt fall är det så, båda kämpar. Vi vill vara tillsammans. Inget kan ändra det jag vill, men det som är skrämmande, är att jag kan aldrig veta när jag själv står där och blir lämnad.

Jag älskar dig Dennis. Oavsett vad! 
~ 14/1-12 ~



fredag 29 mars 2013

Du förändrar allt

Är hemma hos Dennis och han jobbar. Lite dåligt att han jobbar nu i påsk, men han tjänar pengar iallafall. Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Förhoppningsvis slipper jag åka någonstans och står ut med att bara sitta här och dega. Var ute och fotograferade med Anna i onsdags, bilderna kan ni se på idalovisasfoton.blogg.se om ni vill! Igår var det två veckor sedan morfar försvann, och en vecka kvar till hans begravning. Som sagt, saknaden blir större och större för varje dag som går... Hittade även en bild på mig och Jennifer tillsammans. Från skolavslutningen i åttan. Saknar den tiden.



söndag 24 mars 2013

Ännu glöder solen

Och blir du rädd -så blunda hårt
jag bär dig om du vill
för ditt är ditt, men vårt är vårt
och tiden den står still


Och om jag skulle dö nu
så drunknar jag i dig
så naken som jag föddes
-ger jag mitt liv till dig



Och ännu glöder solen
men natten närmar sig
det blåser upp till storm inatt
-så håll mig nära dig



Och släng då det som döljer dig
och låt mig komma in
din mun är röd, så öppna den
-men fråga ingenting



Och blir du rädd -så blunda hårt
jag bär dig om du vill
för ditt är ditt, men vårt är vårt
och tiden den står still


Du tvekar när du ser mig
men kroppen blev min sköld
och varje ärr är kärlek till mitt liv
Du tror att jag är farlig
men se på mig igen
-jag skänker dig det liv som brinner än


lördag 23 mars 2013

Ghosts

Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Kände för att slänga in ett inlägg bara. Igår kollade jag på alla tre Spider-Man filmerna, samt en stund på Breaking Dawn pt. 2. Idag ska jag till hjärtat en stund och mysa. Samt att jag ska ge Elin och Kristians katter mat och vatten. Snäll och bra kompis säger jag bara! Ska få räkna matte på lovet. Repetera procent och ekvationer, sånt jag hatar. Måste hitta kläder till min älskade morfars begravning också, men det fxar sig nog. Headern är iallafall tillägnad min älskade morfar. Vila i frid älskade du.

Har ni någonsin tänkt på hur sjukt det är att just en person kan göra en så jävla glad? Jag är lycklig när jag håller lille Benjamin i min famn. Jag är lycklig när jag är med Dennis. Jag är lycklig när jag får vara med mamma eller pappa. Bara få vara med dom man älskar.

Ibland känner jag för att bara ställa mig och skrika eller gråta. Bara släppa ut allt. Men jag vet, att jag inte kan det.





onsdag 20 mars 2013

Tears of an angel

Sitter i skolan och ska skriva en debattartikel, men har ingen aning om vad jag ska skriva om. Varför ska det vara så svårt? Ska hem till Dennis idag och sova där, mysigt. Har längtat efter honom som fan. Och nu måste man komma på vad man ska skriva mer här också... Hmm. Var med Linus igår igen. Åkte runt med hans epa, det var trevligt. Kom på att jag hade ett kort på mig, Jennifer och morfar hemma hos pappa i en fotoram. Kan inte varit mer än 6-7 år där. Saknar honom... Minns att vi alltid köpte glass när vi åkte till honom. Men vi åt aldrig upp glassen, så nästa gång vi åkte dit och skulle sova över fick han alltid köpa ny glass till oss. Skulle alltid bada hos honom också. Samt att när vi sov där en gång blev det strömavbrott, så vi fick tända ljus. Saknaden blir större och större för varje dag som går...


torsdag 14 mars 2013

14/3-13

Jag saknar dig. Idag försvann du från oss. Om jag kunde få en chans att säga till dig hur mycket jag älskar dig så skulle jag ta den, men det kommer jag inte få. Om du bara kunde förstå hur jävla mycket jag saknar dig. Jag växte upp med dig, har alltid haft dig med mig. Men nu får jag inte det längre. Jag kan inte fatta att du är borta... Det känns tomt. Ensamt. Träffade dig senast vid jul. Har aldrig tagit mig tid att åka till dig och hälsa på. Jag har varit för egoistisk. Förlåt. Jag älskar dig, morfar.




lördag 9 mars 2013

Håll om mig.

Mamma vecka. Studiedag på måndag. Spendera helgen med hjärtat. Kommer bli underbara dagar! Åker till hjärtat senare, förhoppningsvis åker vi till Elin och Kristian för att ha lite mys framför tv:en, Melodifestivalen idag. Jag hoppas på att Robin ska gå till eurovision, men vi får väl se! Längtar faktiskt tillbaka till skolan. Har så kul med mina vänner så man saknar dom när man är hemma. Men jag är hellre med hjärtat på helgerna, fast han jobbar. 

Nu är det bra. Det var skönt att prata ut och bli sams. Även om det är lite spänt fortfarande mellan oss så är det fortfarande en lättnad. Det går bra nu!


tisdag 5 mars 2013

All because of you.

Hej igen! Det var ett tag sedan. Men nu är jag tillbaka. Sitter och kollar på Farmen med pappa och brorsan, fast brorsan kollar youtube-klipp på pappas mobil. Kvart i nio ska jag kolla på fotboll med pappa. Förhoppningsvis sover jag hos hjärtat imorgon också, men det märker vi senare. Har åkt på en jävla hosta igen... Inte världens roligaste. Tack gode gud att vi har kvar hostmedicin. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, förutom att jag tänker ta hostmedicin nu. Sötaste Viktor!