fredag 30 november 2012

Stay strong, hold on.

Vaknade med en jävla huvudvärk.. Trodde den skulle försvinna sen efter jag sovit, men hade fel. Tänker ta mig lite te och kolla på film. Vet fortfarande inte vad som händer idag, men vi får väl se. Orkar inte skriva mer...

Remeber all the love we shared today.



Dream away just for a while.

Blir att sova nu och försöka glömma för en stund. Får hoppas att jag drömmer mig bort till en plats där allt är som det ska vara. Huvudvärken tar kål på mig, men har ingen alvedon eller något så får sova bort det. Imorgon vet jag inte vad som händer men jag får hitta på något! Det vore dags att fixa ett fritidskort också så jag slipper låna. Jag får börja ta och fota nu när det är snö också. Det blir så fina bilder! Men nu ska jag sova och låta mig drömma iväg.


What are you doing this for?

Blir att vara hemma i helgen och bara ta det lugnt. Känns bäst så faktiskt eftersom allt inte är helt okej ännu... Jag lyssnar på Glee Cast och tankarna bara flyger runt i skallen på mig. Jag vet inte vad jag ska göra, eftersom jag inte har någon aning om hur jag ska fixa allt. Det här kommer bli den värsta helgen i hela mitt liv! Längtar tillbaka till sommaren då allt var bra och det var varmt. Då känslorna var som dom skulle, men nu vet jag inte vad som håller på att hända...

Hur många gånger kan ett hjärta krossas och även fortsätta slå?


Sanningen är bäst.

Vet ni varför erat förhållande börjar så perfekt men sedan vänder allting från ingenstans? För att ju mer tid det går, desto mer känslor får du. Desto mer försiktig blir du, och desto mer avundsjuk blir du. Men vissa gör felet att dom visar det på fel sätt. Från börjar tycker du tex det är okej att han går ut och festar, men efter några gånger börjar du känna en viss osäkerhet. Du är rädd att förlora den du tycker om, och visar det på fel sätt. Du börjar sätta gränser, du börjar småbråka, du klandrar din partner för att han/hon inte är samma person som innan, men sanningen är att det är du som förändrats. Jag själv vill bara att mitt förhållande ska gå uppåt uppåt uppåt, men sedan vet jag också att det måste gå ner, men det är då vi ska hålla ihop och se varandra som ett team. Istället för att uppskatta att din partner bryr sig om dig, tycker du det är jobbigt. Du börjar irritera dig för du tycker inte din partner är som h*n brukade vara. Ni börjar irritera er på varandra, ni småbråkar. Ni pratar inte som ni gjorde innan, och många gör felet att ge upp här. Allt detta började när känslorna blev starkare, men visades på fel sätt. Men båda har gjort fel. Det dom gjorde egentligen var att släppa varandra när känslorna ökade som mest. Dessa två personer kunde göra något bra av detta men dom gick åt varsitt håll, när dom egentligen skulle vara mot samma väg. Och detta vet dom inte idag. Är det inte sjukt hur kärleken kan vilseleda dig? Är det inte sjukt hur kärleken kan lura en? "Kärleken är mäktig, men ni måste också vara mäktiga!"

onsdag 28 november 2012

Guy code!

Tror precis att jag såg världens konstigaste program. Det heter Guy Code och går på MTV, det var seriöst riktiga bitchar och fjollor som satt och snacka om vad en kille skulle göra och inte göra. Den enda vettiga var Vinny från Jersey Shore som var gäst just det avsnittet. Nu har jag julpyntat lite här hemma och jag hade rätt! Vi hade en stor tomte som nu står i fönstret i vardagsrummet. Nu ska jag kolla på Jersey Shore innan jag ska sova och hoppas på att jag ska få träffa hjärtat imorgon!

Julkänsla!

Jag har hjälpt mormor nu. Igår fick jag ta fram julstakarna med mera och idag bytte jag gardiner hos henne. Det var mysigt tycker jag! Nu ska jag fixa och trixa hemma hos pappa också. Det måste ju bli gjort någon gång, eller hur? Synd att jag inte får julpynta hemma hos Dennis. Men jag har julkänsla nu iallafall och jag känner mig så glad. Julen är nog den mysigaste högtiden på året. Då alla är samlade och man äter god mat, ger presenter och har tända ljus och julstakar, julstjärnor och julgran. Tror vi ska ha en stor tomte hemma hos pappa som ska stå i vardagsrummet, men är inte riktigt säker. Men jag tror det iallafall, och om vi har det ska den komma fram nu! Julstjärnorna också. Undra vad pappa tänker när jag har pyntat till julen fast det är mindre än en månad kvar, men det är ju första advent på söndag. Så det är rätt tillfälle enligt mig!


You don't know how lovely you are.

Har analyserat två olika annonser och jag kommer nog inte få bra betyg på dom, men jag orkar inte eftersom gårdagen. Jag vill inte ha det såhär, men jag får väl ta det som det kommer. Idag ska jag hjälpa mormor och julpynta, efter det vet jag inte vad som händer men jag hade hoppats på att få träffa Dennis. Men han vill nog inte så jag skiter i det och låter honom vara. Det kommer iallafall bli mysigt hemma hos mormor och jag gillar det!


tisdag 27 november 2012

Du är min ängel och jag älskar dig så...

Jag tänker på dig när jag sjunger det här i mitt huvud. Jag har hört dig sjunga den för mig och jag blir knäsvag av bara tanken på dig. "Du är min ängel och jag älskar dig så. Jag vill alltid att det ska vara vi två.", stämmer det? Är du verkligen säker på att du älskar mig och vill att det alltid ska vara vi två? Ibland känns det inte så. Men jag kan inte göra annat än att tro på dina ord. Jag blir lycklig av att vara med dig, så varför ska jag tveka? Du är den enda som någonsin fått mig känna såhär. Jag älskar dig oavsett vad.


I cried...

Igår var det ett rent helvete... Visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Jag orkar inte bara med det. Hur ska man klara av att bli lämnad av den man älskar mest av allt i hela världen? Inte vet jag. Trodde seriöst att jag redan hade gått igenom det, men jag hade fel. Dennis har allvarligt talat tagit mitt hjärta. Jag klarar mig inte utan honom. Och jag gör allt för honom, ingen ska någonsin få ta hans plats. Jag grät så mycket inatt att jag inte ens visste vart jag skulle ta vägen. Egentligen ville jag bara dra till Skövde så fort som möjligt och få se honom i ögonen. Jag ville se honom en sista gång ifall det skulle vara över föralltid, men jag hade tur. Fast jag inte har gjort något fel. Huvudsaken är att han är kvar hos mig och att jag kan sluta ha magont och vara orolig över att mitt hjärta ska försvinna! Jag älskar honom så sjukt mycket, och jag vet inte vad jag skulle göra om han försvann. Jag kan inte bevisa min kärlek genom ord eller på en dataskärm. Men jag kan uttrycka min kärlek här, på sätt och vis. Och jag hoppas du uppskattar den. Du är allt jag vill ha på denna jord, och det kan ingen någonsin ta ifrån mig.


tisdag 20 november 2012

Eye of the tiger.

Jag hade lite tråkigt så satte mig vid photoshop som vi laddade hem igår till datorn. Jag är jättenöjd med resultatet, men jag vet ju inte vad andra tycker. Men jag hoppas folk gillar den! Sitter och lyssnar på Glee och är nyduschad. Nu är jag fräsch igen och det känns så underbart. Jag undrar vad vi ska göra imorgon i skolan, men jag vet inte ännu. Inget photoshop iallafall eftersom tvåorna ska datorerna. Det är jävligt synd att vi inte får egna datorer, men man får ju hoppas på det bästa och att det ändras till tvåan!

 Det här är originalbilden!


Det här är den redigerade bilden. (:

söndag 18 november 2012

Never say never.

Är hemma hos hjärtat och har nyss varit hos Code. Det var kul, men frös som fan. Det är kallt ute nu och speciellt när man bara har converse som går sönder när som. Ska hem idag eftersom det är skola imorgon, men det gör inte mig något eftersom jag och Dennis kommer ändå ses imorgon en stund tror jag. Vi kommer iallafall träffas i veckan! Jag sov i ungefär elva timmar igår natt och det var så skönt, men jag vet att det aldrig kommer hända igen.. Jag hoppas det kommer gå bra nu i skolan när Ida och Julia byter skola, men det går nog bra fast jag kommer sakna Ida som fan på lektionerna och Julia på matten m.m. Nu ska jag mysa lite med hjärtat!



fredag 16 november 2012

Ung & kåt!

Påväg till Skövde för att sova hos hjärtat. Lyssnar på Ebba Grön - Ung & kåt! Dunderbra som hela Thåström. Fast jag måste säga att Thåström är bättre solo än i ett band! Hoppas jag och Dennis får det mysigt nu i helgen, men man vet aldrig. Har lagt in en massa nya låtar i mobilen och just nu läser jag hjärtats bok om Thåström! Vill inte sluta läsa, den är skitbra. Men frågan är ju om man är intresserad också. På måndag blir det bara jag och Jennifer då... Känns så tomt redan nu när man vet att Ida inte kommer vara kvar, och nu försvinner Julia också! Får hoppas att dom hälsar på oss iallafall eftersom dom ska gå på IT-gymnasiet. Yepp yepp, skriver sen! (:


onsdag 14 november 2012

10 månader.

Idag firar jag och Dennis tio månader! Det känns sjukt hur fort tiden har gått, men jag är glad över att jag har honom fast jag inte visar det. Han är verkligen allt för mig och jag älskar honom.

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag





tisdag 13 november 2012

Greyhound!

Sitter i skolan och ska skriva om ett företag. Jag har valt Apple Inc, och det är rätt mycket att skriva. Fast det är bara bra eftersom vi ska minst skriva två A4. Lyssnar på spotify och chillar med Jennifer eftersom Anton är någon annan stans och har lektion med tvåorna. En chill dag! Bara att jag kommer bli ensam sen när Jennifer drar till tandläkaren och Ida är hemma. Men jag klarar mig nog! Nu ska jag dricka min cola och bara vänta på att det blir lunch. (:


torsdag 8 november 2012

Pizza nästa!

Ska till Karlsborg snart och käka mat med pappa. Kommer bli skönt att komma bort en stund. Har vart väldigt förbannad idag men jag får väl skylla mig själv som alltid! Jag orkar inte med skolan längre... Trodde jag skulle bryta ihop idag på svenskan. Skolan måste verkligen göra något åt lärarna, dom kommer ta kål på en tillslut. Och inte blir det något objektiv heller för den delen. Fan också säger jag bara! Men jag får uppdatera lite senare, bye.


onsdag 7 november 2012

Shine bright like a diamond.

Hej! Jag är ny här på blogspot, har aldrig använt det förut. Har använt mig av blogg, nattstad och bloggplatsen, men det ska bli kul att få testa något nytt! Här kommer jag skriva lite om mitt liv, känslor, skola m.m. Bara en allmän blogg alltså. Jag hoppas ni kommer gilla bloggen iallafall. Det första inlägget kommer bestå av en liten snutt ur en låt. Och sist men inte minst så är det Darins låt "Nobody Knows"! Hoppas ni gillar den.

Can you feel my heart
I can feel your speed
Faster every second
Dancing to the beat
What's love, nobody knows