onsdag 30 januari 2013

Let her go.


Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go

Staring at the bottom of your glass
Hoping one day you'll make a dream last
But dreams come slow and they go so fast
You see her when you close your eyes
Maybe one day you'll understand why
Everything you touch, oh it dies



måndag 28 januari 2013

Orkar jag, så orkar du.

Blev hemfärd för mig iallafall. Hostade så mycket att jag spydde... Usch, fyfan alltså. Ingen skola för mig imorgon heller. Får se till att bli frisk! Det är inte kul att ha mens, svullet öga, rinnande näsa och hosta. Allt på en gång får en verkligen att bli utslagen. Hoppades på att bli frisk, men istället smittades jag av antingen Oskar eller Jennifer, igen. Huvudsaken är att jag åker hem och vilar upp mig. Hade hellre velat vara hos hjärtat nu...

You keep playing with fire.

Nu har jag gjort om här i bloggen. Det är mycket ljusare och man kan läsa inläggen mycket bättre än med den andra. Hostar som en galning, alla vill att jag ska åka hem men jag vill inte! Fast det bästa vore väl om jag gjorde det så jag kan ta lite hostmedicin från syrran. Det finns även nässpray hemma och det är väldigt bra! Är ju jättetäppt i näsan när jag vaknar. Vill sova hos mitt hjärta men han ska rida idag och så.. Lika bra att vänta till typ onsdag eller helgen. Men skriver kanske senare om jag inte blivit kvävd ännu.


Amurtigrar.

Jag har blivit typ kär i amurtigrar. Dom är så vackra. Efter vi var på Nordens Ark i september 2012 öppnades mina ögon för de underbara djuren. Tänkte ge er lite information om dom och lite bilder, vissa som är tagna av mig (och redigerade) samt bilder från Nordens Arks hemsida.

Ekologi:
Tigrar är solitära djur och lever ensamma. Tigerhonan blir könsmogen vid tre års ålder. Hon är dräktig i drygt 100 dagar och får vanligen två eller tre ungar. Vid födseln är tigerungarna stora som en vanlig huskatt, blinda och hjälplösa. Ungarna stannar hos mamman i drygt 18 månader innan de söker egna revir. Honor tenderar att söka revir nära mamma medan hannar söker sig längre bort.

Utbredningsområde:

Tidigare sträckte sig amurtigerns utbredningsområde över stora delar av östra Kina, Manchuriet och delar av Sibirien. Idag lever amurtigern vid östra Rysslands stillahavskust, i Amur-Ussuriregionen. Området har olika biotoper med såväl tundra och barrskog som regnskogsliknande miljöer. Bergen i området är drygt 2.000 meter höga.

Hotbild:

Färre än 500 amurtigrar lever i det vilda. Trots att världens tigrar förekommer i flera länder och i olika biotoper är hoten mot dem desamma: Tjuvjakt, handel med tigerdelar till den traditionella asiatiska medicinen, skogsskövling och minskande revir. Amurtigern följer sina bytesdjur över säsongen vilket gör att reviren är mycket stora, drygt 100 - 400 km2 för en hona och 800 - 1000 km2 för en hanne. En tigerhannes revir överlappar som regel flera honors.

Egenfotad samt redigerad. Den hade stängsel innan och ändrade även kontrast, färger m.m. Nu ser den mer levande ut än vad den gjorde innan.

Den här vackra bilden är tagen av Tom Svensson, Nordens Ark. Ser ni tigerns blick? Den ser så oskyldig ut. Så underbart vacker!
Den här bilden är också tagen av Tom Svensson, Nordens Ark. Här är den också så underbart vacker och ser fortfarande oskyldig ut. 

söndag 27 januari 2013

Du gjorde mig stark.

Det bästa som någonsin hänt mig är Dennis. Inte bara för att jag älskar honom, utan att jag har aldrig haft så kul i mitt liv som när jag träffade honom första gången. Han är så underbar. Skulle inte förvåna mig om en del är avundsjuka på att just jag fick honom. Han är snäll, omtänksam och rolig. Det är inte det enda, men ni förstår nog. Han är allt jag vill ha. Skulle aldrig kunna tänka mig någon annan. Jag vill att han ska vara far till mina barn, han ska vara anledningen till varför jag har en ring på fingret. Han är speciell. Och jag älskar honom, precis så som han är.


fredag 25 januari 2013

Haven stay.

Sitter nu i mitt rum och ska snart lägga mig. Idag har jag vart hos mormor, sedan gick man till ica och handlade. Fick även mer halstabletter! Gjorde tacos förut, och det var gott. Har kollat på Gladiatorerna samt Farmen. Tror inte det finns mer att säga förutom att jag saknar mitt hjärta som en dåre... Vet inte om jag ska träffa honom imorgon eftersom han ska jobba lördag och söndag, men är nästan helt säker på att jag sover hos honom söndag till måndag eftersom jag börjar 10:45. Men det beror ju på vad hans mamma säger också. 


torsdag 24 januari 2013

Everything and nothing.

Sitter i soffan hemma och kollar på 12 - på liv och död. Det är rätt tråkigt, men orkar inte spela sims. Jag åkte hem från skolan idag pga halsont och var trött som fan. Hjärtat väckte mig inatt eftersom han ville gå och lägga sig i soffan istället bara för jag var varm som ett element tydligen. Så jag kunde inte sova så bra... Men hoppas jag mår bättre imorgon, annars stannar jag hemma då också. Men vi får se hur det blir. Just nu längtar jag bara efter Dennis och hans värme.


onsdag 23 januari 2013

My love.

My love, leave yourself behind
Beat inside me, leave you blind
My love, you have found peace
You were searching for release

You give it all, give into the call
You took a chance and
You took a fall for us

You came thoughtfully, loved me faithfully
You taught me honor, you did it for me

Today you will slip away
You will wait for me my love

Now I am strong (Now I am strong)
You gave me all
You gave all you had and now I am alone

My love, leave yourself behind
Beat inside me, leave you blind
My love, look what you can do
I am mending, I'll be with you

You took my hand, added a plan
You gave me your heart
I asked you to dance with me

You loved honestly
Did what you could release
Aaaahhh oooh

I know in peace you go
I hope relief is yours

Now I am strong (Now I am strong)
You gave me all
You gave all you had and now I am home

My love, leave yourself behind
Beat inside me, I'll be with you
oooooohh ooooh
Du du du ooooooh



torsdag 17 januari 2013

Kan inte drömma mig bort.

Har nu kommit hem från tandläkaren. Sitter och äter en god macka och dricker cola! Smart kombination, jag vet. Fick bli en alvedon iallafall. Ingen skola för mig inte. Ska lägga mig och kolla på film eller nått och duscha innan jag går hem till mormor och äter. Men det är inte förrän om fyra timmar. Saknar mitt hjärta.. Men vi syns ju imorgon. Ska nog sova hos honom hela helgen också. Skönt! Att spendera dagar, timmar, minuter med mitt hjärta är det bästa som finns. 


onsdag 16 januari 2013

Alla våra ideal kom från ett rosa åttiotal.


Sitter i skolan och har lektion. Dricker cola och redigerar lite bilder. Slutar tolv idag så ska vara med hjärtat. Fick springa till bussen idag, men det är ju inte helt fel med en liten springtur så på morgonen! Imorgon ska jag till tandläkaren så det blir ingen skola för mig. Längtar verkligen inte! 
 
"True, it's chilling to behold
Up close we stumble backwards laughing in our boats
Till the image sinks away to someplace far but certain
A land of mere suspension where someday we must go"



tisdag 15 januari 2013

A dream come true.

Det var underbart igår! Efter skolan mötte hjärtat mig på resecentrum och vi gick till Pim's. När vi väl skulle beställa där så fick vi ju reda på att det jag skulle ha hette "Kaffe Dumle". Men personalen var så snälla att dom fixade varm choklad till mig istället för kaffe. Så drack min varma choklad med grädde och dumle under tiden han drack sin öl. Efteråt gick vi till McDonalds för att äta lite. Sedan skulle vi fördriva tiden så vi gick till bankomaten så hjärtat kunde kolla sitt kontoutdrag. Han hade fått sina pengar så jag hjälpte honom att shoppa lite. Han köpte en piké-tröja, ett par jeans och fyra par strumpor. Vi drog till Willy's och köpte cider och sedan köpte vi godis på kiosken mittemot biografen. Efteråt lagom till bion skulle börja gick vi in på bion och köpte popcorn och dricka. Efter filmen gick vi hem till hjärtat och käkade pizza, sedan gick vi och la oss. Det var en riktig mysig ettårsdag! Jag längtar till nästa årsdag då det blir två år istället. 

måndag 14 januari 2013

Jag älskar dig.

År 2011 träffade jag en person som jag har fått ha med mig under hela 2012. Vi träffades först på nyår. Det kändes som om vi klickade direkt, men jag vågade nog inte satsa. Jag ignorerade honom nästan under hela nyår och småpratade och pussade lite på någon annan. Jag förstod aldrig riktigt att han flirtade med mig när han satte sig tätt intill mig på fotpallen och sa: ”Och så får jag sitta bredvid den söta”. Några dagar efter nyår skulle vi träffas igen för att Oscar skulle fixa cigg till mig och Lina. Det bestämde vi via facebook, då jag även fick hans nummer. Den stunden kände jag verkligen att jag gillade honom. Han var rolig, söt och smart (det är han fortfarande). Vi pratade lite och skrattade, sedan åkte vi hem igen. Vi träffades sedan flera gånger efter det och blev riktigt tajta. Han gick alltid runt och viskade till Rickard: ”Jag tror hon gillar mig” och jag blev nervös och sa alltid: ”Nej det gör jag inte”. Helt plötsligt skulle jag och Emma dygna hemma hos Oscar med Dennis, och det blev som det blev. På natten där, gick jag och han in i Oscars sovrum. Lite saker hände, fast samtidigt inte (tänker inte gå in på detaljer). Efteråt kom hans kompisar in i rummet och höll på och det var pinsamt som fan, men jag viskade ändå i hans öra: ”Varför blir vi inte tillsammans för? Vi gillar ju varandra”. Han höll med mig, och jag var lyckligast i världen. Den 14 januari blev han min.

Tiden gick och efter två månader lämnade han mig. Jag bröt ihop och var nere på botten. Efter tre dagar skulle vi träffas och han berättade att han ångrade sig. Han blev min igen, och ännu en gång var jag lyckligast i världen. Tiden fortsatte att gå, och det blev bråk och en massa tjafs. På matfestivalen svek han mig och sårade mig djupt. Men jag förlät honom direkt eftersom jag gjort samma misstag fyra gånger mot en annan. Vi åkte till Rättvik tillsammans med min pappa, min bror och Carina. Där hade vi det så mysigt och allt var perfekt mellan oss. Inga bråk, tjafs eller tårar. När vi kom hem från Rättvik var allt som vanligt. På sommarlovet var han ofta hos mig, och det var kul. Vi badade och hade det mysigt. Skolan började i augusti. Jag började på praktiska, hans gamla skola, och han var fortfarande arbetslös. Jag sov över hos honom väldigt ofta och det blev lite mer bråk och tjafs ännu en gång, men det gick snabbt över på jullovet. När han hade fått ett helgjobb. Vi kunde inte ses lika ofta som jag ville, men jag accepterade det. Jullovet var det bästa lovet någonsin, vi var tillsammans och hade det kul, samt att lilla Benjamin föddes den 11 december. Vi fick fira nyår tillsammans i år igen, fast denna gången var vi ihop. Det blev inte en så lång nyår för oss, men det var mysigare hemma sen. Vi låg och sov innan tolvslaget, men det gjorde inget för att jag fick ligga bredvid honom. Den första januari 2013 åkte vi till Elin och Kristian för vi hade blivit bjudna på middag. Vi åt och jag myste lite med Benjamin. Hela året har varit perfekt eftersom jag har haft honom vid min sida hela tiden. Snart firar vi ett år tillsammans och jag kan inte säga mer än att jag älskar dig, Dennis.

Din Ida.

söndag 13 januari 2013

Sagoland.

Det känns som en dröm. Att vi snart varit tillsammans i ett år. Det innebär 365 dagar... Känns som en hel livstid har gått. Jag kan inte fatta att du faktiskt är min. Du är underbar. Och jag menar det. Minns fortfarande första gången jag såg dig. Första kyssen. Imorgon ska vi på bio och jag blir bjuden på Pim's, för första gången i hela mitt liv. Jag är världens lyckligaste som jag dig. Min fina. Jag älskar dig över allt annat, min prins.


Without you, I'm nothing.

Förlåt för att jag bloggar igen. Men jag har inget annat för mig. Gillar verkligen blogspot, det är enkelt att förstå sig på och det är inte svårt att ändra utseendet som det är på blogg. Där måste man koda och hålla på, så jobbigt. Det är 50 minuter kvar till bussen går och jag har stor lust att ge mig av till resecentrum nu, men vad ska jag göra där nere ensam i 40-50 minuter? Hoppas på att batteriet i mobilen håller sig tills jag kommer hem.

Jag måste vara jävligt svag för Dennis. Han fick mig att sova över fast jag hade bestämt mig för att inte göra det. Allt var planerat, jag skulle åka hem med 21:50 bussen och imorgon (måndag) ska vi gå på bio, "Mammas pojkar", och fika på Pim's. Men han fick mig fortfarande att stanna här över natten! Det var mysigt att sova med honom, när hans underbara armar höll om mig tätt intill hans varma kropp.


Hope it gives you hell.

Väntan är väldigt långsam... Dennis är på jobbet och jag ska snart åka hem. Men bussen går inte förrän halv ett. Skulle tagit samma buss som Lina hem men vill inte vänta till 15:35. Tänkte även ta 13:35 men orkar inte vänta till dess, vad ska jag göra under den tiden? Just nu bloggar jag ju, och kollar på några Glee-avsnitt jag redan sett. Men det var väl roligt.

Dennis ringde mig för 10 minuter sedan och var förbannad eftersom två personer har valt en annan person att bli fadder till deras barn istället för oss. Och jag kan förstå det, eftersom vi har funnits där för dom under hela graviditeten och samt alla andra problem dom haft. Vad har "faddern" varit under den tiden? Inte hos dom iallafall. Men jag ska inte grubbla över det längre. Nu tänker jag kolla på någon film och låta tiden gå.


lördag 12 januari 2013

Vi ska vandra hand i hand.

Påväg till Skövde för att träffa hjärtat en stund. Och är lite chockad över att det inte luktar gammal alkis på bussen idag, fast nu luktar det horhus. Allvarligt, hur mycket parfym tar folk på sig? Man kan ju gasa ihjäl någon med det. Har hjälpt mamma med tvätten idag. Annars har jag bara tagit det lugnt. Såg på SVT2 där dom visade en jätteintressant dinosaurie dokumentär. Igår såg jag även på "Charlie St. Cloud". Den var jättebra! Fick hålla tillbaka tårarna under hela filmen, fast i slutet kunde jag inte låta bli.


Det vackraste jag vet.

Ganska sjukt faktiskt att det bara är två dagar kvar till vår årsdag... Det känns precis som om vi varit tillsammans i flera år, men det är ju egentligen bara 11 månader och 29 dagar eller något. Snart har du varit min i ett år. Och jag hoppas på många till! Du är en vackraste jag mött.






It's time!

Nu har jag haft en jobbig vecka... Var så trött i tisdags och onsdags så var nära på att somna under lektionen! Jobbigt läge. Men det är bara bra att man kommer in i rutinerna igen, fast vi har ju sportlov v. 7 igen så... Lyssnar på lite Glee musik och ska nog äta snart. Håller på och tvättar också. Gjorde läxan igår, men vet inte riktigt om det blev rätt. Men man får hoppas på det bästa. Det var en riktig jobbig läxa denna gången, man blandar ihop brännvidden med bländaren. Ska åka in till hjärtat en stund och sedan hem. Men det blir senare ikväll eftersom han jobbar.


torsdag 10 januari 2013

Forever alone..

Sitter i skolan nu och väntar på att vi ska börja lektionen tio över nio. Forever alone! Idag ska jag hem till mamma, men vet inte vad jag ska göra resten av dagen.. Får väl bli att fotografera lite. Har ju fått en läxa angående långt- och kort skärpedjup. Jennifer tog några kort med min kamera igår och då erkände hon att hon saknar sin Canon. Muhahah, rätt åt henne! ;)

Det är förjävla gött å sova!

Rubriken säger allt. Ska sova nu. Längtar efter mitt hjärta så det gör ont! Det var riktigt svårt att komma upp ur sängen idag faktiskt. Men jag tog mig upp och fick sällskap av hjärtat till skolan (jag sov hos honom). Har varit så duktig och vart ute och gått två gånger idag! Samt gått från 49:an och hem. Ont i vaderna - men det är det värt! Hör kanske imorgon.

tisdag 8 januari 2013

Bortom all rum och tid.

Snart är det lunch och jag längtar! Skolmaten är inte så hemsk på praktiska som den är på carl-johan. Lyssnar på musik och leker lite i photoshop eftersom Anton har lektion med tvåorna. Imorgon får vi sluta klockan tolv, då ska jag till mitt hjärta! Längtar. När jag får mitt studiebidrag funderar jag på att köpa spotify premium för en månad. Det är ju värt det eftersom det kostar endast 100 kr. Vi har fått en fotoläxa också, så den ska jag göra imorgon när jag följer med Dennis till stallet. Ta kort på lite hästar - alltid mysigt! Dessutom så hatar jag det nya skolnätet, det är värre än det förra. Måste därför ansluta mig till min iPhone, så det gör att jag inte har något batteri i slutet av dagen... Jävla skit nät!


måndag 7 januari 2013

Back to school, again...

Det känns inte bra alls att vi börjar skolan idag... Men vad ska man göra? Om jag inte går gymnasiet får jag inget jobb, och det vill jag ju gärna ha så jag klarar mig genom livet. Hoppas vi får leka med photoshop idag och bara ta det lugnt. Samt vara god mat, åt ingen frukost. Saknar mitt hjärta som en galning! Men vi ses snart igen.


söndag 6 januari 2013

This is all for you.

Lyssnar på Imagine Dragons älskade låt "Demons". Den är så underbar! Hjärtat ska duscha och raka sitt hår... Morr. Ska sova här inatt och det kommer bli så mysigt! Skolan börjar om två dagar... Fml. Men det kommer nog bli bra tillslut när man kommit in i rutinen igen. Kommer sakna dom långa nätterna man var ute med Lina och bara pratade. Men det får bli på helgerna när jag inte är med Dennis isåfall. Mamma var lite kalas i fredags eftersom hon fyllde 40 år så fick en fin bild på henne och Tony. Men får inte lägga ut den tyvärr.

fredag 4 januari 2013

Welcome to the black parade!

Aja, sitter på bussen nu till Skövde iallafall. Men det är för att träffa Lina och Mattias en stund. Hjärtat ska jobba HELA helgen så skiter i att sova där. Tycker att han kan komma hem till mig på söndag och sova hos mig. Får se om jag slänger in ett inlägg senare eller om det blir imorgon!

You can not live in a lie.

Idag fyller min älskade mamma 40 år! Har fått träffa en del personer, men ska dra mig snart hade jag tänkt. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, om jag ska åka och sova hos hjärtat eller stanna hemma. Egentligen vill jag inte sova hos honom för han ska upp tidigt och jobba men jag saknar honom så. Får väl träffa honom imorgon. Skolan börjar på tisdag.. Längtar verkligen inte! Känner att jag behöver ledigt en längre tid. Var iallafall på Gustavsvik igår med Jennifer, Oskar, pappa och Carina. Det var kul, förutom att några killar (utlänningar) klämde mig på arslet och man blev typ krossad i forsen... Det var en resa som var värd att följa med på. Fick även en tvättkorg, papperskorg, överkast, skullcandy headset, tröja och byxor. Vi får se vad som händer! Här får ni även en bild på mig och Lina från när vi tog kort.


onsdag 2 januari 2013

Walk straight through hell with a smile.

Kollar på Mr Bean med hjärtat. Han är ju för go! Hjärtats nyårslöfte var att sluta röka, men kunde bara hålla sig i ca 30-31 timmar. Starkt gjort i vilket fall som helst. Ska åka hem idag, har sovit hos hjärtat i tre dagar nu. Vill egentligen inte åka hem, men vill ändå träffa mamma. Ska bli skönt att sova i sin egna säng! Fast kommer kännas så tomt utan honom. Om jag kunde skulle jag tagit med honom hem, direkt. Följ mig på instagram: idioteeer.

tisdag 1 januari 2013

2013

Ett nytt år, nya möjligheter. Det enda jag vill är att ha kvar Dennis i mitt liv, och att skolan ska ta slut. Känner nu när jag har ledigt att så här skulle jag vilja ha det ett tag. Behöver lite ledighet för att komma igång igen och ta tag i saker. Även om gymnasiet är jävligt chill så tar det lite på krafterna iallafall. Men nu ska jag ta en dusch med min älskade pojkvän och bara ta det lugnt!

Dag 26 - varför jag gjorde en blogg.

Jag gjorde en blogg från första början för att skriva av mig, så är det nu också. Jag kan inte alltid snacka med folk om allt och vill skriva av mig någonstans. Därför har jag skaffat en blogg. Har haft ett x antal bloggar, men nu är bara den här aktiv. Har vart på blogg.se, bloggplatsen och nattstad innan.