måndag 18 februari 2013

Jag är inte sämre än någon annan.

Jag är ärlig, så ärligt att jag blir elak. Därför kan jag inte förstå hur du får för dig att jag går bakom ryggen på dig? Allt jag sagt till mina såkallade "kompisar" har jag redan sagt till dig, men räknar du det till att gå bakom ryggen så visst. Och när du kallar mig oäkta vän? Hjälper inte en äkta vän en annan att komma upp på morgonen så personen kommer till skolan, finns alltid där för en oavsett om man bryr sig eller inte, stöttar personen när den dumpat sin pojkvän/flickvän och så mycket mer? Okej, då vet jag inte vad fan en riktig vän är. Ni anser att en bästavän inte snackar bakom ryggen på någon, men det gör alla. Som en person sa till mig: life is a bitch. Men då säger jag: Life's what you make it! Maybe a bitch, but that's because you made it happen.
Du är inte bättre än någon annan, och jag är inte sämre än någon annan.

Vad ska man göra när man inte har någon lust till något längre, inte ens livslust? Jag vill bara vara med Dennis. Inte gå till skolan, för där är jag ensam, som jag hatar att vara. Vad fan ska man göra, när man fallit ner till botten ännu en gång, och när man inte ser någon utväg?

http://idioteeer.blogspot.se/2012/12/dag-5-min-basta-van.html?m=1


Säg mig.

Säg mig att det här inte är allt vi är.
Säg mig att vingarna fortfarande bär.
Säg mig, hur mycket det än i dig tär.
Säg mig, säg att du lovar, att du svär.

Säg mig att det finns någonting mer.
Säg mig att det finns nåt jag inte ser.
Säg mig att någonting fortfarande sker.
Säg mig att det inte är i förgäves jag ger.

Säg mig att du också kände denna passion.
Säg mig att det inte bara var någon illusion.
Säg mig att vi är på väg till samma destination.
Säg mig att vår berättelse inte bara var fiktion.

Säg mig att de mörka molnen kommer passera.
Säg mig att det inte är över, att det finns mera.
Säg mig att skadorna fortfarande går att reparera.
Säg mig vad jag ska göra för att få det att fungera.

Säg mig att vi kan hålla ut medan tiden står still.
Säg mig att du inte visste vad du skulle ta dig till.
Säg mig, snälla säg, att det här inte är det du vill.
Säg mig att du egentligen bara vill ha mig dig intill.

Säg mig att det inte är slutet på vårt kärleksbrev.
Säg mig att jag yrar, att min uppfattning är skev.
Säg mig att ett olyckligt slut inte är det vi skrev.
Säg mig, bara säg, att det här inte är allt vi blev.

- Javier Ramos


torsdag 14 februari 2013

Alla hjärtans dag.

Idag är det alla hjärtans dag, och här sitter jag. På bussen hemåt. Det var ju en fin alla hjärtans dag här japp.. Idag firar även jag och Dennis 13 månader ihop. Det är sjukt! Jag kommer alltid stanna hos honom, oavsett vad. Idag ska jag få massage iallafall, och fira mormor. Både min och Dennis mormor fyller år idag, det är rätt coolt faktiskt. Och igår köpte pappa nya skor till mig. Det behövdes verkligen! Tack pappsen. Dennis välte även ut våra popcorn igår.. Så han fick köpa godis till oss istället! Haha, älskar dig gubben!

Patetiskt att hålla på som du gör, man märker verkligen vilka man kan lita på och inte, vilka som är ens riktiga vänner.


måndag 11 februari 2013

Bäst.

Ibland undrar jag om jag kunde ha gjort något annorlunda.
Men då börjar tårarna rinna och jag tvingas att blunda.
Det svider i hjärtat när jag tänker på allt som var du.
Om du kunde se det du lämnat, om du bara kunde se mig nu.

Ibland undrar jag om vi någonsin kommer att ses igen.
Men då känner jag hur ont det gör att tänka på dig min vän.
Du hade dina sätt att lysa upp allt med en enkel gest.
Det är i stunder som denna jag behöver dig mest.

Du hade förmågan att flyga högre än alla oss andra.
Det är mig ett minne för livet att jag jämte dig fick vandra.
Och jag undrade alltid vad som försegick i ditt stängda sinne.
Hade jag bara vetat vad du dolde djupt, djupt därinne.

Lågor slocknar varje natt, men du skulle vara min evigt brinnande stjärna.
Och nu förbannar jag dessa meningar, dessa ord och alla bokstäverna,
För inget jag någonsin kan säga, skriva eller yttra kan få dig tillbaka.
Jag blickar upp mot skyn och önskar att du över mig kan vaka.

För det är i stunder som denna jag behöver dig som allra mest.
När allt är så osäkert och jag inte vet vad som väntar härnäst.
Ibland undrar jag om jag kunde ha gjort något annorlunda.
Men då börjar tårarna att rinna och jag tvingas att blunda.

Den enkla gest du lärde mig när allt var så svårt.
"Blunda för en stund, blunda när livet är så hårt."
Det var kanske det du gjorde när du använde din frihet,
Din frihet att slå igen ögonen och få blunda i all evighet.

- Javier Ramos

Somebody that I used to know.

Varför ska folk alltid säga "Jag står för vem jag är, skit i hur jag ser ut, vad jag har på mig" osv.. ? Det kvittar hur mycket man än säger det, folk kommer alltid fortsätta snacka. Visst, det är jävligt bra att man står för vem man är och sitt utseende och så, men det kvittar vilken person det än är som gör det, för den personen snackar också skit om annat folk som ser ut på sitt sätt och har sin personlighet. Dubbelmoral kallar jag det, men jag kan även ha misstolkat hela principen. Samtidigt tycker jag inte att en vän är en särskilt bra vän om den snackar skit om personen och sedan låtsas som allt är okej. Varför är man inte bara rak på sak och säger vad man tycker och tänker rakt ut, som en ärlig människa gör? Så många frågor, och så lite svar.

Har sovit hos hjärtat sedan lördags. Åkte hem idag tyvärr... Känns så tomt. Men åker nog tillbaka på onsdag, om han inte kommer hit istället. Han ska tydligen supa imorgon (morr), så imorgon blir jag hemma. Får se vad dagen har att erbjuda så att säga. Men idag vaknade jag och hjärtat klockan åtta, men somnade om till klockan tio och sov sedan vidare till klockan tolv. Det var jävligt skönt! Har bara latat mig hela dagen, fast när jag kom hem gick jag ut en sväng med Josefine. Det var skönt men samtidigt inte. Så jävla kallt ute! Allvarligt, trodde jag skulle frysa till is... Saknar sommaren. Och det här är mitt hundrade inlägg! Och har inte haft bloggen så länge, but I'm awesome!


söndag 10 februari 2013

Time after time.

Har ni någonsin tänkt på hur gamla klasskamrater som man aldrig pratar med längre har förändrats? De som aldrig drack, rökte eller snusade. Inte gjorde något sånt. De som har börjat helt plötsligt, de som man aldrig trodde skulle börja. Det är sjukt hur folk förändras på så kort tid. 

Sitter nu hemma hos Dennis och bara väntar. Det är lite mer än fyra timmar innan han kommer hem. Vet inte om jag kanske ska träffa Kristian, men hoppas han svarar snart. Jag vill att tiden ska gå fort så jag kan träffa hjärtat! Vill ha godis också... Men har inga pengar. Livet är verkligen tufft ibland...


torsdag 7 februari 2013

Engelskalektion...

Hejhopp! Slutar om ca tio minuter och sen drar jag vidare till stan. Måste vänta på att hjärtat kommer hem också, det är segt. Skolan har också varit seg, men för första gången någonsin har jag vart med på idrotten! Lubov var nog stolt över mig. Annars har jag fått göra uppgifter, men idag kändes det okej att vara med. Tog iniativet och spelade badminton. Vet inte riktigt vad som händer i helgen, men det är så skönt att vi har sportlov nu! Det behövs verkligen, fast hade nog velat ha längre lov. Typ sommarlov eller vara arbetslös.


onsdag 6 februari 2013

Powerwalk? Nej, tack!

Sitter hemma i soffan. Har varit hemma i ungefär två timmar eller något. Först satte jag mig och spelade sims, men råkade stänga av datorn så sket i det och nu har jag suttit framför datorn och dött. Vill egentligen till Dennis och sova där, men det kvittar hur mycket jag tjatar och ber så kommer jag inte få det. Men man får hoppas på det bästa, att jag kanske sover hos honom imorgon. Som sagt, det bästa vore om han skaffade lägenhet och att jag flyttade in till honom, punkt slut. Får se vad som händer och sker i framtiden! Går nog hem till mamma en sväng idag om hon nu inte åker till jobbet dvs, efter att hon hälsat på morfar på KSS. Senare ska jag ut och gå med Josefine, inte på en powerwalk (PW) men en lång promenad. Först runt kyrkan, sen runt stallet, förbi ica, upp runt kyrkan igen och sedan hemåt. Det är en bit att gå! Hej hå, jobba på!!!


tisdag 5 februari 2013

Du vet ingenting om mig.

Har media lektion. Har gjort ett DVD-omslag. Mitt blev om "Den sibiriska tigern", och jag blev jävligt nöjd alltså! Igår var jag och Korre ute och gick i nästan 1h 30 min, och det var skönt. Brände ca 400 kalorier också! Det var ett tag sen jag tränade, känner jag. Men tror jag det ska bli ändring på det, eftersom jag vill gå ner i vikt (som förmodligen alla vill nuförtiden). Känner mig så mainstream när jag säger så, men är man inte nöjd med sig själv får man väl göra något åt det? Idag hoppas jag att vi kan gå ut igen. Men vi får se hur det blir. Förhoppningsvis hittar jag någon att gå ut med. Tänker fortfarande på att det är synd att inte jag och Dennis bor ihop... Nu får det ta och hända något!



måndag 4 februari 2013

Tycker om dig.

Väntar på att vi ska få sluta. Vill bara hem och dö lite... Vill hellre vara med Dennis. Känner att det bästa vore om vi flyttade ihop och var tillsammans jämt och ständigt. Men så kommer det ju inte bli på några år. Är sugen på pizza, eller rättare sagt moppemacka. Och cola. Får väl se om jag kanske går ut och går och bränner lite kalorier sen, men med vem vet jag ännu inte. Tänk om jag hade bott med Dennis nu, då hade vi kunnat gå ut och gå. Och bränna kalorier tillsammans. Men nu ska jag sluta dagdrömma och packa ihop. 


Nobody knows.

I'm lost in the streets in the city of pain
I learned how to cry, how to go insane
Your love, because of your love

The gypsy woman in the corner knows my name
But still she couldn't say when you're back again
Your love, because of your love

Nobody knows
Nobody knows
Nobody knows
Nobody knows

Can you feel my heart
I can feel your speed
Faster every second
Dancing to the beat
What's love, nobody knows

Trapped in the fire just to see in your eyes
Swallowing my pride struggling to stay alive
Your love, because of your love

Nobody knows
Nobody knows
Nobody knows
Nobody knows

Can you feel my heart
I can feel your speed
Faster every second
Dancing to the beat
What's love, tell me what's love

(Nobody knows)

Can you feel my heart
I can feel your speed (nobody knows)
Faster every second
Dancing to the beat (nobody knows)
What's love, nobody knows

What is love
Do we know, do we know
What is love
Do we know, do we know

Can you feel my heart
I can feel your speed
Faster every second
Dancing to the beat
What's love, tell me what's love

(Nobody knows)

Can you feel my heart
I can feel your speed (nobody knows)
Faster every second
Dancing to the beat (nobody knows)
What's love, nobody knows

So I thought.

Vaknade för 40 minuter sedan. Nu sitter jag och hjärtat i hans säng och bara slappar. Börjar ju kvart i elva. Idag vet jag inte vad som händer, kanske spelar sims och ska duscha. Idag är det redovisning med entreprenörskapens affischer och broschyrer. Hoppas dom gillar det iallafall, annars får dom göra det själva! Kommer bli jobbigt idag med tanke på hur mycket jag ska bära, en stor fotbollsväska som väger ton och min kamera... Jag var hemma hos Emma igår och det var kul. Träffade lilla Nina också. Det är hon som är på bilden.


söndag 3 februari 2013

Already over.

Halvligger i Dennis säng nu. Vaknade för en halvtimme sedan. Han är i Lerdala och jobbar. Tur för honom att jag får sova här till imorgon, annars hade jag blivit lite sur faktiskt. Den här helgen var ju liksom vår, inte tid för att jobba. Men huvudsaken är ju att han får lön för mödan, eller vad man säger. Längtar bara så mycket efter honom.. Men ska träffa Emma idag, så lite tidsfördriv är det ju iallafall. 


fredag 1 februari 2013

Födelsedagsbarn.


Är hemma hos Mikael, igen. Han fyllde år i tisdags så vi firar honom idag. Dennis, Oscar, Danne, Daniel och Hedfors hade partyhattar och tutor som dom lekt med hela kvällen. Har ätit chips och lite sallad. Fick även en tofféfee, eller hur det nu stavas. Imorgon blir det bara att ta det lugnt, hoppas jag. Snart ska vi dra hemåt iallafall. 

"Då finns det ingen som tar en
man är kung kung kung i baren
Det är något som man
verkligen vet
den 25:e smäller det
Då finns det ingen som tar en
man är kung kung kung i baren
Det är värt å leva fattigt ett tag
om man får vara kung för en dag"