måndag 31 december 2012

Dag 25 - min favorit semester.

Jag har aldrig riktigt varit på semester, men man kan väl räkna Rättvik som en. Det var dom mysigaste dagarna i mitt liv. Fick tillbringa dagarna med Dennis, pappa, Carina och Oskar. Det regnade mycket, men det gjorde inte så mycket - bara att jag gick med blöta skor hela tiden. Stugan vi bodde i var så jävla underbar! Liten och mysig. Vi spelade yatzy varje kväll och åt mackor. Det var sjukt kul att få se björnarna. Speciellt isbjörnarna! Vi fick även se tigrar och andra djur. Påvägen hem körde vi fast, och jag fick gasa. Råkade trycka ner gasen så det skvätte lera på Dennis och Carina. Vi spelade bowling och dom drack mycket öl medans jag och brorsan drack cola.


















Almost 2013.

Sitter inne hos Dennis mormor. Det är så mysigt här inne. Vi ska spela lite Wii Sports när vi ändå har tid. Åker väl snart ut till stallet, men hoppas jag hinner fixa mig till ikväll bara!

söndag 30 december 2012

I'll never changing who I am.

Idag åker jag till Dennis och ska sova där. Imorgon blir det att fira nyår med honom och vänner också. Egentligen skulle jag firat hemma eller hos Elin och Kristian, men bestämde mig för att fira nyår med mitt hjärta. Som jag alltid velat! Det gjorde jag ju även förra året, då vi träffades första gången. Det är sjukt att det snart är 2013, det blev ju liksom 2012 nyss känns det som. Året har gått jättefort, tack vare mitt hjärta. Har haft honom i mitt liv hela 2012, och jag ångrar det inte. Var ute och fota igår med syrran och Lina. Det blev rätt bra bilder faktiskt, men gjorde bara om en på mig. Färgade även håret igår. Färgade i det gröna, och nu är färgen slut! Vill jag ha kvar det får jag köpa en ny.


Dag 24 - ett land jag vill besöka.

Jag vill verkligen åka till USA. Vet inte varför, men kan inte tänka mig något annat. Det är en stor stad, och man kan iallafall engelska så det blir ju enklare att prata med folk. Har inte mer att säga här...

lördag 29 december 2012

Dag 23 - dit vill jag flytta.

Jag vet inte. Tror jag vill bo kvar i Mölltorp ett tag innan jag flyttar vidare, men isåfall blir det nog Skövde. Men när jag blir gammal vill jag verkligen bo i Mölltorp. det är så lugnt och mysigt här, fast det inte finns så mycket att göra. Men det är en bra by för småbarn att växa upp i!


fredag 28 december 2012

Dag 21 & 22.

Dag 21 - min första vän.

Jag har ingen aning om vem som var min första vän, man kan ju säga mamma & pappa. Men jag säger Anna. Vi träffades första gången på dagis och gick i samma klass från f-klass till sexan. Vi har alltid varit bästa vänner, och är fortfarande. Fast vi inte gick i samma klass årskurs 7-9 och nu på gymnasiet. Det känns så skönt att veta att jag alltid har henne.

Dag 22 - mina rädslor.

Jag är livrädd för spindlar! Och döden. Spindlar är äckliga djur som inte borde få finnas, usch. Döden skrämmer mig eftersom man aldrig vet när man dör, eller om det gör ont. Jag brukar alltid säga att jag hellre skjuter mig själv så jag slipper lida, men jag vet att jag inte har det psyket. Och jag skulle vilja somna in tillsammans med den man jag är gift/tillsammans med, fast sånt händer bara på film!


onsdag 26 december 2012

Dag 20 - jag som liten.

Här får ni några bilder på mig när jag är liten. Syrran, kusinen Hampus och morbror Mikael är med på bilderna.













tisdag 25 december 2012

Juldagen.

Har fått julklappar idag. Fick två bh:ar, två par strumpor, en navelpiercing, en digital bildram (från Dennis), schampo & hårinpackning, Elvis-box, Elvis-tavla, choklad, en Upsy Daisy docka, tre olika tändare, en parfym, en sminknecessär, tofsar, en donut (till håret), hårnålar, presentkort på GinaTricot 200 kr, 1000 kr av pappa och ett fritidskort (tror det var allt). Har även tre försenade julklappar av mamma. Det är ett macrofilter, ett UV-filter och en USB-sticka. Det var mysigt hemma hos morfar idag med släkten, fastän Mikael, Olle och Kalle inte var med. Jag har haft det kul med hjärtat fast han ligger och sover i min säng just nu...


Dag 19 - det här upprör mig.

Allt möjligt egentligen. Men det största är nog när folk går runt och är smygrasister. När folk som egentligen är rasister och inte vågar erkänna det! Jag hatar rasister eftersom dom tänker så jävla dumt. Fast alla får ju tycka och tänka som dom vill, men jag gillar inte att folk går runt och snackar illa om folk som ser annorlunda ut och deras föräldrar kommer från ett annat land. Det är sjukt.

Dag 18 - intressen.

Jag har haft ett väldigt stort intresse förr och det var fotboll. Men slutade för ca ett år sedan. Nu är det väl att umgås med kompisar och vara med Dennis. (kort inlägg, men vad fan ska jag skriva?)

söndag 23 december 2012

Dag 17 - mitt favoritminne.

Eh, jag vet inte riktigt. Just nu tänker jag på Rättvik. Men det kan även tippa åt nyår 2011 då jag träffade Dennis eller Helsingborg 2010 med Lina. Jag gillar alla tre iallafall! Mer vet jag inte eftersom jag inte kan välja.

The end.

Har sett klart alla tre säsongerna av Glee på www.swefilmer.com nu. Har suttit och lipat som ett litet barn på julafton när den är missnöjd med sin julklapp. Och på tal om julafton, det är det imorgon! Jag är så rädd men samtidigt hoppfull om att jag kanske får en tatuering i julklapp av mamma. Jag vet ju redan vad jag ska tatuera, men det är smärtan som gör mig mest rädd. Ska ju tatuera mig på handleden... Och det ska vara min första tatuering. Iallafall, ska nog åka och hämta hjärtat på Axevalla snart också. Han slutar ungefär 14:30-15:00, någonting däremellan. Igår firade vi lilljul hos Carina och det var mysigt men jag och Dennis stannade inte länge eftersom vi skulle åka till Elin och Kristian och ge vår julklapp till lillkillen. Han fick en body och en mössa som var vit med blåa ränder på, det stod även "Born 2012" på. Den var jättesöt! Hoppas bara att den passar.


lördag 22 december 2012

Dag 16 - det här vill jag bli när jag blir stor.

Jag skulle så gärna vilja bli fotograf! Eller tryckare. Därför går jag min linje där jag kan bli tryckare eller layoutare. Men helst av allt vill jag bli fotograf, en proffs fotograf. Jag tycker det är skitkul att fotografera! Tyvärr har jag ingen som kan vara modell, så kan inte fotografera personer. Men det ska bli ändring på det.







Dag 15 - blogg favoriter.

Alltså, jag har ingen blogg favorit. Jag läser alla möjliga bloggar, men dom som uppdaterar ofta och skriver om intressanta saker och håller på med fotografering gillar jag. Vill verkligen se andras bilder, inte mina egna bara. 


fredag 21 december 2012

Jullov!!!

Slutade skolan för tre timmar sedan och sitter nu på bussen hem. Har handlat julklappar nu så hoppas folket blir nöjda med vad dom får! Införskaffa mig även en ny "stickad" tröja eller vad man ska kalla den. Asnice!

torsdag 20 december 2012

Some nights.

Idag ska jag fira min lille kusin som fyller 9 år. Men först blir det att handla lite julklappar! Vet inte när jag träffar Dennis nästa gång, om inte på tisdag då. Kanske kan ses imorgon?! Den gröna färgen har gått ut lite... Inte kul alls. Får väl snart färga om det igen. Och om jag vill ha kvar det en längre tid får jag köpa en ny färg! Skriver om dag 15 sen.

onsdag 19 december 2012

Pound the alarm!

Sitter på bussen och väntar på att jag ska komma fram till skolan. Ingen aning om vad som händer idag, men man får ju alltid hoppas på att man får sluta tidigare. Imorgon slutar jag ett iallafall efter att ha vart med mentorn en hel dag. Trött som ett as är man, men vad ska man göra? Ska tydligen till Skövde på lördag och fira "lilljul" med pappa m.m. Har ingen lust egentligen, men har inget annat att göra så får väl offra mig...

Dag 14 - det här får mig att börja skratta.

Öh, inget får mig riktigt att börja skratta. Jag har faktiskt ingen aning! Kanske vissa filmer eller Dennis. Han kan få mig att skratta ibland. Jag skrattar inte ofta, men jag kan le. Vet inte riktigt varför det är så, men så är det bara..

Dag 13 - det här får mig att börja gråta.

Ehm.. alltså det finns ganska mycket som får mig att börja gråta. Kan inte sätta ord på vad direkt, men t.ex. när Dennis och jag bråkar. Då är det åt helvete med alltihop. Eller när jag blir arg. När jag blir riktigt arg börjar jag alltid gråta. Det är sjukt störande!

Förlåt.

Läste några gamla inlägg på förra bloggen; www.idioteeer.bloggplatsen.se. Nu förstår jag verkligen hur mycket jag har gjort mot dig. Jag är så ledsen över att det blev som det blev. Jag ville aldrig såra dig, inte sluta älska dig heller. Men det nu har jag det bra, jag är lycklig. Det jag vet nu, efter snart två år, är att jag behöver inte dig. Den enda jag behöver är Dennis. Du var min första kärlek, men jag skulle aldrig kunna tänka mig att gå tillbaka, aldrig någonsin. Vi har många minnen ihop, en del roliga och en del inte lika roliga. Men dom minnena kommer alltid finnas kvar. Jag tror att det bästa som kunde hända var att du lämna mig så jag fick chansen att träffa Dennis. Om jag aldrig träffat honom skulle jag fortfarande ha jagat dig, och det vill jag inte? Skulle aldrig någonsin kunna lämna mitt lilla hjärta. Han har blivit mitt liv, allvarligt talat. Jag önskar dig lycka till och vill säga att jag saknar min kompis jag hade för 2-3 år sedan. Tack för mig!

Det e inte lätt att vara två
Så mycket som man bör förstå
Jag vill alltid göra rätt
Men kommer aldrig bli perfekt
All den frustration du tog
Och bara log medans vi dog
Jag fattar nu hur svårt det var
Förlåt för allt ont som jag sa



tisdag 18 december 2012

Dag 12 - min klass.

Eftersom jag går på Skövde Praktiska så är min klass väldigt liten. Vi är tre stycken just nu iallafall. Först hade vi Ida, men hon bytte till IT. Efter ca en vecka bytte Vanessa hit. Jag och Jennifer har alltid gått i den här klassen sen dag ett iallafall. Annars kan man ju säga att vår klass när vi har svenska m.m. är jävligt galen. Högljudd, hatad av nästan alla lärare (fast inte pga mig eller nån annan i media). Vi har roligt ihop, men ibland kan dom bli för mycket.


måndag 17 december 2012

You're all I've ever needed!

Har ingen aning om vad som händer idag, men ska nog färga dip dye - äntligen! Blonderade håret igår och i förrgår. Håret är lite risigt, men det är bara att använda hårinpackning så mår håret bra igen tillslut. Sov hos mitt hjärta inatt och det var mysigt! Vi åkte hem till Elin och Kristian + lilleman och åt tacos, jag bjöd. Var så glad att jag fick mata honom, och egentligen skulle jag testat byta blöja, men jag stod över det igår. Ifall man skulle vara barnvakt någon dag måste man ju veta vad man håller på med och vad man ska göra. Jag hade gärna lagt ut en bild när jag höll honom och mata honom, men jag får inte för Elin och Kristian så jag gör det inte. Ni får nöja er med en ego-pic istället!


Fire in the water.

Hade lite tråkigt så lekte i photoshop. Slutade med ett x antal bloggheaders!




Dag 11 - min musiksmak.

Jag lyssnar på all möjlig musik! Men mest så lyssnar jag på Thåström eller metal. Jag kan nästan lyssna på allt förutom opera och typ schlager. Jag föredrar hellre Thåström! (:

söndag 16 december 2012

Dag 10 - mina syskon.

Jag har två syskon, Jennifer och Oskar.
Jennifer är 18 år och ska ta studenten i år. Hon är kortare än mig eftersom hon är för tidigt född. Just nu har hon blont hår, men man vet aldrig när det ändras! Hon älskar att färga håret verkar det som... Vi har inte så bra kontakt jag och Jennifer eftersom vi bråkar typ jämt. Men ibland kan vi faktiskt hålla sams och umgås. Förr red hon, men slutade med det. Samma sak hände med fotbollen. Nu håller hon på med musikaler. Hon går en musikal-linje på Västerhöjd eftersom deras skola Folkuniversitetet lades ner. 

Oskar är 9 år och går i trean. Han och jag har aldrig riktigt kommit överrens. När han var liten var jag alltid elak mot honom och slog honom. Men nu ångrar jag det verkligen. Ibland går vi ihop och ibland inte. Han brukar alltid ta datorn... Han har sin originalfärg, eftersom han inte får färga håret. Och det vill jag inte heller! Han har blivit en liten nörd som spelar Minecraft. Han spelar fotboll och pingis, han är jätteduktig! Han kommer komma väldigt långt i livet om han satsar på fotbollen, men det gör han kanske med pingisen med.



Dag 9 - mitt hem.

Jag bor på två ställen eftersom mamma och pappa inte bor ihop. Hemma hos mamma bor vi typ i en slags lägenhet, fast det är bara två våningar. Vi bor på övervåningen, det är inte så märkvärdigt med hemmet. Vi flyttade hit för ca ett år sedan iallafall och det är hur mysigt som helst. Det finns två sovrum, ett matrum som är Oskars rum, ett vardagsrum, en toalett, en köksvrå och en hall. Jag tror det är en tvåa eller trea. Jag och syrran delar rum och mamma har ett eget.

Hemma hos pappa bor vi i ett helt nytt hus som är ett år gammalt. År 2010 brann vårt gamla hus och vi fick bo i Brevik ett år. Nu är det jättefint och jag och Jennifer har egna rum, pappa och Oskar får dela än så länge. Vi har ett kök, vardagsrum, "hall", en toalett och tre sovrum. Det är ett envåningshus så det är inte några trappor. Mitt rum är väldigt mörkt, eftersom jag har mörkgråa tapeter med svarta mönster på, en svart sängram, ett svart sängbord och en svart byrå där min svarta 32 tums teve står på och den svarta boxen. Det enda som är ljust i mitt rum är garderoben. Och så kan det vara påslakanen också, men det är olika.


torsdag 13 december 2012

Dag 8 - någon jag saknar.

Jag saknar min morfar. Han bor i Tibro och är i livet, men jag träffar honom nästan aldrig. Han heter Stig-Erland och är nog 72-73 år. Jag minns när han låg på sjukhuset för några månader sedan. Jag ville egentligen inte gå in till honom då, men jag kände mig nästan tvungen. Jag ville träffa honom, det ville jag verkligen. Jättemycket också, men han var ned sövd. Jag tror han hörde oss, men jag är inte helt säker. Det var hemskt att se honom så. Speciellt när man visste i hur dåligt skick han var. Jag trodde seriöst att jag skulle förlora honom. Men han är stark, och han stannade vid livet, tack för det! När jag får chansen tänker jag hälsa på honom. Jag älskar min morfar så mycket... Jag kommer ihåg när jag och syrran var små. Vi skulle alltid sova hos honom, och han köpte alltid glass. Vi åt aldrig upp glassen så varje gång vi sov där var han tvungen att slänga den och köpa ny. Vi sov alltid i hans säng då och han sov i soffan i vardagsrummet. Morfar har en papegoja - Herr Nilsson. Det var syrran som döpte honom till det. Jag kommer aldrig sluta älska honom.

Mamma och morfar


Mormor & morfar
1964


Morfar
2012


Morfar